Kako izabrati agenciju za selidbe?

Prema nedavno sprovedenom istraživanju u Americi, selidba se smatra trećom po redu stresnom situacijom u životu. Kako bi umanjili paniku i stres, najbolje je da angažujete profesionalnu agenciju za selidbe – Pakovanje & Selidbe koja će čitav posao oko pakovanja stvari, demontaže / montaže nameštaja, utovara / istovara i transporta obaviti umesto Vas.

Kako izabrati agenciju za selidbe

Ono što vi morate da uradite je da angažujete agenciju za selidbe koja će odgovarati vašim potrebama ali i budzetu. Postoji na desetine agencija za selidbe u Beogradu, koje su manje/više profesionalne, a na vama je da izaberete pravu. Imajte na umu na finansijski najpovoljnija ponuda, nije uvek i najbolje rešenje jer vas na kraju selidba sa ne profesionalnom agencijom može koštati mnogo više. Nisu retki slučajevi da neprofesionalne agencije za selidbe prilikom ugovaranja posla daju jednu cenu za uslugu selidbe, a kada selidba već počne, ta cena bude mnogo veća.

Većina agencija za selidbe vrši besplatnu procenu(popis stvari za selidbu) na osnovu koje možete steći prvi utisak koji nije zanemarljiv. Takođe vodite računa da je agencija za selidbe koju angažujete registrovana i da ne posluje na crno.

Ponuda agencije Pakovanje & Selidbe

Agencija Pakovanje & Selidbe vrši besplatnu procenu vaše selidbe. Za manje selidbe, dolazak na vašu adresu nije obavezan i popis stvari se može obaviti telefonskim putem. Za veće selidbe, preporučujemo dolazak u vaš prostor na desetominutnu procenu, nakon čega ćemo moći da vam saopštimo tačnu cenu selidbe.

Ponuda agencije Pakovanje & Selidbe zavisi od vaših potreba. Najvažnije stavke koje utiču na cenu selidbe su svakako potrebna količina materijala za pakovanje (kutije,papir, karton,trake), lokacija selidbe, sprat na obe lokacije itd..Više o ceni selidbe možete pročitati ovde.

Agencija Pakovanje & Selidbe Vam pruža mogućnost da sami odaberete koliko ćete učestvati u procesu selidbe. Možete se odučiti za uslugu kompletnog pakovanja, gde će naš tim celokupan posao obaviti umesto vas, ili možete spakovati deo stvari a osetljive predmete (kristal, slike,antički nameštaj) prepustiti nama. Takođe, ukoliko želite sami da obavite pakovanje, dostavićemo vam sav neophodan materijal i tom prilikom vam dati sve neophodne informacije kako da taj posao obavite što profesionalnije. Više o tome možete pročitati ovde.

Kontaktirajte Agenciju za selidbe što je ranije moguće i zakažite datum selidbe na vreme. Na taj način ćete osigurati povoljniju cenu i dobiti termin koji vam najviše odgovara.

Kombi i kamionski transport

Agencija za selidbe Pakovanje & Selidbe vrši transport selidbenih stvari kamionskim ili kombi vozilima. Na izbor vozila utiče dosta faktora i naš operater će prilikom besplatne procene selidbe utvrditi optimalno vozilo kojim će se obaviti selidba.

  • Količina stvari za selidbu – manje selidbe se uglavnom obavljaju kombi vozilima koja su tapacirana i prilagođena za transport selidbenih stvari
  • Lokacije na kojoj se obavlja utovar/istovar – Zbog uskih i jednosmernih ulica u Beogradu, te čestih saobraćajnih gužvi, nedovoljnog broja parking mesta, selidbe u Beogradu se najčešće obavljaju kombi vozilima. Ovome treba dodati i zabranu kretanja kamionskih vozila u centru Beograda, stoga je vrlo logično da se selidbe obavljaju kombi vozilima.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346