Agencija za Selidbe - Kako izabrati pravu?
Selidbe su stresne.

Prema nedavno sprovedenom istraživanju u Americi, selidba se smatra trećom po redu stresnom situacijom u životu. Kako bi umanjili paniku i stres, najbolje je da angažujete profesionalnu agenciju za selidbePakovanje & Selidbe koja će čitav posao oko pakovanja stvari, demontaže/montaže nameštaja, utovara/istovara i transporta obaviti umesto Vas.

Ono što vi morate da uradite je da angažujete agenciju za selidbe koja će odgovarati vašim potrebama ali i budžetu. Postoji na desetine agencija za selidbe u Beogradu, koje su manje/više profesionalne, a na vama je da izaberete pravu. Imajte na umu na finansijski najpovoljnija ponuda, nije uvek i najbolje rešenje jer vas na kraju selidba sa ne profesionalnom agencijom može koštati mnogo više. Nisu retki slučajevi da neprofesionalne agencije za selidbe prilikom ugovaranja posla daju jednu cenu, a kada selidba već počne, ta cena bude mnogo veća.

Većina agencija za selidbe vrši besplatnu procenu(popis stvari za selidbu) na osnovu koje možete steći prvi utisak koji nije zanemarljiv. Takođe vodite računa da je agencija za selidbe koju angažujete registrovana i da ne posluje na crno.

Ponuda agencije Pakovanje & Selidbe

Agencija Pakovanje & Selidbe vrši besplatnu procenu vaše selidbe. Za manje selidbe, dolazak na vašu adresu nije obavezan i popis stvari se može obaviti telefonskim putem. Za veće selidbe, preporučujemo dolazak u vaš prostor na desetominutnu procenu, nakon čega ćemo moći da vam saopštimo tačnu cenu selidbe.

Ponuda agencije Pakovanje & Selidbe zavisi od vaših potreba. Najvažnije stavke koje utiču na cenu selidbe su svakako potrebna količina materijala za pakovanje (kutije, papir, karton, trake), lokacija selidbe, sprat na obe lokacije itd..Više o ceni selidbe možete pročitati ovde.

Agencija Pakovanje & Selidbe Vam pruža mogućnost da sami odaberete koliko ćete učestvati u procesu selidbe. Možete se odučiti za uslugu kompletnog pakovanja, gde će naš tim celokupan posao obaviti umesto vas, ili možete spakovati deo stvari a osetljive predmete (kristal, slike,antički nameštaj) prepustiti nama. Takođe, ukoliko želite sami da obavite pakovanje, dostavićemo vam sav neophodan materijal i tom prilikom vam dati sve neophodne informacije kako da taj posao obavite što profesionalnije. Više o izboru usluge pakovanja, pročitajte ovde.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346

Savet: Kontaktirajte Agenciju za selidbe što je ranije moguće i zakažite datum selidbe na vreme. Na taj način ćete osigurati povoljniju cenu i dobiti termin koji vam najviše odgovara.

KAMIONSKI I KOMBI TRANSPORT

Agencija za selidbe Pakovanje & Selidbe vrši transport selidbenih stvari kamionskim ili kombi vozilima. Na izbor vozila utiče dosta faktora i naš operater će prilikom besplatne procene selidbe utvrditi optimalno vozilo kojim će se obaviti selidba. Izbor vozila zavisi od:
 • Količina stvari za selidbu – manje selidbe se uglavnom obavljaju kombi vozilima koja su tapacirana i prilagođena za transport selidbenih stvari
 • Lokacije na kojoj se obavlja utovar/istovar – Zbog uskih i jednosmernih ulica u Beogradu, te čestih saobraćajnih gužvi, nedovoljnog broja parking mesta, selidbe u Beogradu se najčešće obavljaju kombi vozilima. Ovome treba dodati i zabranu kretanja kamionskih vozila u centru Beograda, stoga je vrlo logično da se selidbe obavljaju kombi vozilima.

PROSEC SELIDBE U BEOGRADU - AGENCIJA PAKOVANJE & SELIDBE

 1. Tim agencije Pakovanje & Selidbe pojavljuje se na vašoj adresi u tačno dogovoreno vreme.
 2. Vrši se pakovanje selidbenih stvari, demontaža nameštaja, pakovanje i zaštita nameštaja.
 3. Nakon što su sve stvari zaštićene, vrši se utovar u transportno vozilo (kombi ili kamion)
 4. Transport do odredišta
 5. Istovar selidbenih stvari. Nameštaj i kutije za selidbe se postavlja ju na mesto gde vi želite, vrši se montaža nameštaja.
 6. Nakon što se raspakujete, pozovite agenciju za selidbe Pakovanje & Selidbe, i vrlo brzo ćemo doći do vaše adrese i odneti sav materijal.

Ukoliko u internet pretraživaču ukucate ključne reći kao što su selidbe, agencija za selidbe, kao rezultat dobićete nekoliko desetina različitih agencija. Da biste doneli pravu odluku potrebno je da posetite makar desetak internet prezentacija, vodite računa o svakom detalju, i izaberite 2-3 agencije za selidbe koje ćete kontaktirati. Pri odabira agencija, vodite računa o sledećem:

 • Da li je agencija za selidbe registrovana ili posluje na crno.
 • Izgled prezentacije, da li izgleda savremeno ili zastarelo.
 • Da li prezentacija sadrži korisne tekstove i savete.
 • Da li agencija nudi pakovanje selidbenih stvari.
 • Da li poseduje obične kartonske kutije ili kutije za selidbe

Nakon što ste izbor suzili na dve ili tri agencije, kontaktirajte ih, pošaljite im mejl sa podacima o vašoj selidbi (koliko stvari imate za selidbu) i kolika bi bila cena.

Ukoliko dobijete brz i precizan odgovor sa prihvatljivom cenom, onda ste pronašli vašu agenciju za selidbe.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346