Selidbe Beograd - Profesionalna Agencija Pakovanje & Selidbe
Odaberite agenciju za selidbe.

Selidbe u Beogradu mogu biti duge i stresne, međutim, ukoliko angažujete agenciju za selidbe - Pakovanje & Selidbe, vaše stvari će biti profesionalno spakovanje i brzo i lako preseljene na novu adresu. Najvažnija stvar je da odaberete pravu agenciju za selidbe. Bitno je naći pravi balans između cene i kvaliteta usluge koju pruža agencija za selidbe u Beogradu. Najpovoljnija ponuda ne znači da je uvek i najbolje rešenje. Razlika u ceni koje će vam dati agencije za selidbe u Beogradu može biti i 50%, ali se takođe i usluge koje agencije pružaju, razlikuju još više.

Ponuda za selidbu u Beogradu

U svakoj ponudi, mora biti precizno navedeno koje sve usluge agencija nudi, tu pre svega mislimo na materijal za pakovanje koji je svakako najskuplja stavka selidbe, zatim usluga pakovanja i zaštite nameštaja, demontaža/montaža, transport, utovar i istovar.

Profesionalna agencija Pakovanje & Selidbe dolazi u vaš stambeni ili poslovni u Beogradu i vrši besplatnu procenu, odnosno popis stvari . Nakon toga dobijate kompletnu ponudu za uslugu selidbe u Beogradu. Možete se odlučiti za jednu od usluga pakovanja koju nudi naša agencija a to su: Full pakovanje, medium pakovanje, small pakovanje i mogućnost da vam dostavimo neophodan materijal a da se vi sami obavite pakovanje. Detaljnije možete ovde.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346

Savet: Ukoliko želite dodatno da uštedite novac, kontaktirajte agenciju za selidbe nekoliko nedelja ranije, dok je još uvek većina termina nepopunjena Tako ćete siguno dobiti povoljniju cenu nego kada selidbu organizujete u kratkom roku. Dodatno možete uštedeti ukoliko se selite radnim danom, jer su vikend termini uvek traženi a samim tim i skuplji.

KUTIJE ZA SELIDBE U BEOGRADU

Ono što izdvaja agenciju Pakovanje & Selidbe od ostalih agencija u Beogradu, su profesionalne kutije za selidbe u nekoliko različtih dimenzija. Nudimo vam specijalne kutije sa vešalicama za pakovanje odeće, vrlo praktične i popularne. Pored njih, postoje i posebne kutije za pakovanje kristalnog posuđa , čaša i ostalih lomljivih predmeta, Takođe tu su i manje kutije za pakovanje knjiga,dokumenata itd.

Na vama je da odlučite da li želite sami da obavite pakovanje i pripremu za vašu selidbu u Beogradu ili ćete čitav posao prepustiti našem stručnom timu. Naš tim je mlad, pouzdan i profesionalan i mi smo sigurni da ćete biti zadovoljni našim uslugama.

Ukoliko želite sami da obavite pakovanje, dostavićemo vam kutije i ostatak neophodnog materijala za pakovanje. Tom prilikom ćete dobiti i kratku obuku i najvažnije savete kako da pravilno spakujete vaše stvari.

BEOGRAD – SELIDBE & TRANSPORT

Grad Beograd je konstantno opterećen velikim gužvama u saobraćaju,svi negde žure, svi su nervozni.Pritom, ne smemo zanemariti uske ulice u starom delu Beograda, koje često prave problem prilikom selidbe većim vozilom. Takođe veliki broj ulica u centru grada su jednosmerne i ne postoji dovoljno parking mesta ni za automobile a o kombi i kamionskim vozilima da i ne govorimo. Selidbe u Beogradu mogu biti vrlo naporne i stresne, stoga je važno da se dobro pripremite.

Ono što svakako otežava selidbu je zabrana kretanja kamionskog vozila u centru Beograda. Iz ovog razloga se selidba u našem glavnom gradu češće obavlja kombi vozilima. U pogledu cene, ne postoji bitna razlika, jer 2 vožnje kombijem koštaju isto kao i jedna kamionom. Kombi vozila za selidbu su tapacirana i pružaju siguran i bezbedan transport.

Ukoliko angažujete profesionalnu agenciju za selidbu, nećete morati da brinete o ovim problemima. Agencija Pakovanje & Selidbe prilikom besplatne procene vaše selidbe, određuje optimalno vozilo za transport i preuzima brigu o svemu što je vezano za vašu selidbu u Beogradu.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346