Demontaža / montaža nameštaja

Tokom procesa selidbe često dolazi do potrebe za rastavljanjem i sastavljenjem vašeg ormara, kreveta i drugog inventara zbog velikih gabarita i težine koji onemogućavaju ili otežavaju prenos. U našem timu imamo stručne ljude će izvršiti demontažu i montažu potrebnog inventara.

Naš stručni tim je tokom prethodnih godina, izvršio demontažu/montažu gotovo svega što se nalazi u jednom domu. Smatramo da je ova usluga sastavni deo svake selidbe i učinićemo sve da vam izađemo u susret i ispunimo svaku želju.
demontaza

Naš menadžer ce prilkom besplatne procene vaše selidbe, pogledati koji delovi vaseg nameštaja moraju biti demontirani kako bi se selidba izvršila.
Nakon demontaže, svi delovi će biti obeleženi, zaštićeni i profesionalno spakovani. Prevoz nameštaja obavlja se tapaciranim kombi vozilima specijalno prigođenim za obavljanje transporta nameštaja i ostalih selidbenih stvari.

Vršimo demontažu i montažu svih selidbenih stvari, gde ubrajamo:
  • Ormare, američke plakare
  • Police svih dimenzija i vrsta
  • Sve vrste kreveta (kreveti na sprat, bračni kreveti, ugaone garniture, dvosedi, trosedi, kaučevi i fotelje)
  • Stolove i kancelarijski nameštaj

Drugi o nama

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346