Selidbe Stambenog Prostora u Beogradu

Selidba svake porodice je priča za sebe, svaka osoba ima određene navike a samim tim i usluga koju pružamo mora biti jedinstvena i prilagođena svakom pojedincu. Usluga selidbe može biti različita zavisno od vaših zahteva i mogućnosti. Mi vam omogućavamo da prilagodite planove za selidbu prema slobodnom vremenu i naravno budzetu. Sa ponosom volimo da kažemo da smo porodična agencija za selidbe koja vam obezbeđuje brzu, sigurnu i kvalitetnu uslugu Za vašu selidbu, možete izabrati nekoliko vrsta pakovanja, zatim razne dodatne usluge kao što su demontaža/montaža nameštaja, skladištenje, otpakivanje vaših stvari, profesionalno pakovanje i selidbe antikviteta itd.. Širok spektar naših usluga vam omogućava da sami odredite koliko želite da učestvujete u vašoj selidbi.

Proces selidbe

1. BESPLATNA PROCENA SELIDBE

Potrebno je da nas pozovete i dogovorite datum i vreme za procenu vaše selidbe. Ova usluga je besplatna i ni u kom  slučaju vas ne obavezuje da koristite naše usluge.

2. IZBOR USLUGE PAKOVANJA

U konsultaciji sa našim menadzerom, opredeljujete se sa za jednu od usluga pakovanja koju nudi naša agencija za selidbe, zatim dogovarate datum i vreme pakovanja vaših stvari, odnosno vaše selidbe.

3. UTOVAR

Nakon što su vaše stvari profesionalno spakovane i popisane, vrši se utovar u transportno vozilo ( kombi ili kamion). Za slaganje vaših stvari u transportno vozilo uvek je zadužen tim lider – osoba sa višegodišnjim iskustvom i velikim brojem odrađenih selidbi. Time je zaštita vaših stvari podignuta na najviši mogući nivo pa je verovatnoća da dođe do nekog oštećenja skoro nemoguća.

4. KOMBI I KAMIONSKI PREVOZ

Prevoz selidbenih stvari obavlja se kombijem ili kamionom. Po potrebi možemo obezbediti veće/manje vozilo. Detaljnije o prevozu vaših stvari, možete pogledati na stranici transport.

5. ISTOVAR

Prilikom istovara, nameštaj, kutije i ostale stvari postavljamo u prostorije koje vi odredite, tako da odmah dobijate kompletno namešten stambeni prostor. Svi članovi našeg tima strogo vode računa o vašem novom domu, tako da ne morate da brinete o novom parketu, sveže okrečenim zidovima itd.

6. OTPAKIVANJE

Kutije se otvaraju i sadžaj se vadi i postavlja na mesto koje vi želite. Nameštaj, vaša umetnička dela, ogledala itd. se takođe otpakuju i naša preporuka je da to prepustite nama, da ne bi došlo do eventualnog oštećenja. Nakon otpakivanja, naš tim će uredno pokupiti sve prazne kutije i ostatak iskorišćenog materijala za pakovanje.

Drugi o nama

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346