Selidbe Firme - Pripreme i saveti

Prilikom selidbe vašeg poslovnog prostora potrebno je napraviti plan, koji će vam pomoći da izbegnete mnoge probleme koji se mogu pojaviti. Detaljan plan preseljenja će vam uštedeti vreme i novac, a vaš biznis će se nastaviti što je pre moguće. Da bi selidba bila najpovoljnija i najefikasnija dajemo vam nekoliko saveta:

Selidbe Firme - Pripreme i saveti
  • Vodite računa o razlikama između nove kancelarije i vaše trenutne. Zbog različitog rasporeda i veličine, možda budete morali da napravite nov razmeštaj, tako da se sve uklapa na najbolji mogući način.
  • Izmerite vašu novu kancelariju To će vam omogućiti da vidite da li se vaš kancelarijski nameštaj uklapa u vaš novi prostor.
  • Nacrtajte plan vaše nove kancelarije.Na taj način će svaki pojedinac imati uvid u lokaciju nameštaja, polica za registre, stolova, biljaka pre same selidbe. Ako su zaposleni zaduženi za svoj radni prostor, onda treba da imaju dimenzije kancelarije tako da mogu da organizuju svoj novi prostor.
  • Uverite se da svi zaposleni znaju plan preseljenja, i postavite kopiju plana gde svi zaposleni mogu da ga vide u svakom trenutku.
  • Proverite da li rade liftovi u zgradi i upozorite nas ako će stvari morati da se nose stepenicama.
Kada je u pitanju bilo koja selidba komunikacija je jedan od ključnih aspekata.Uz posao neophodno je da svi zaposleni znaju šta treba da rade kada dodje do dana za preseljenje, odnosno da budu upućeni u svaki detalj. Dajte vašim zaposlenima vremena da postavljaju pitanja i dobiju odgovore koji su im potrebni. Ovaj proces može da sačuva puno vremena na dan selidbe. Više o cenama možete pročitati ovde.

Komunicirajte sa našim timom

Pored komunikacije sa vašim zaposlenima, vrlo je važna i komunikacija sa timomagencije Pakovanje & Selidbe. Postoje različite metode kako da ostvarite što bolju komunikaciju sa našim timom, jedan od najpopularnijih je etiketiranje, odnosno nalepnice raličitih boja koje lepite na nameštaj i kutije. Bitno je da svaka boja predstavlja posebnu prostoriju i na taj način mi unapred znamo, u koju prostoriju treba odneti nameštaj, kutije i ostalo. Možete koristiti i bele nalepnice na kojima ćete napisati imena zaposlenih ili prostorije u koje želite da stavimo vaše stvari. Nalepnice moraju biti zalepljene na vidljivim mestima. Stvari koje ne želite novom u poslovnom prostoru ,takođe treba jasno obeležiti nalepnicom, i na taj način sprečavate mogućnost greške.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346