Selidba Poslovnog Prostora

Selidba vašeg poslovnog prostora može biti naporna i stresna. Prilikom selidbe vaše firme, mogu se javiti brojni problemi i potrebno je obezbediti dovoljno vremena da se kompletan posao uspešno završi. Agencija Pakovanje & Selidbe preporučuje da napravite tačan i detaljan plan preseljenja i na taj način izbegenete eventualne poteškoće.

Proces selidbe Vaše firme

1. BESPLATNA PROCENA SELIDBE

Potrebno je da nas pozovete i dogovorite datum i vreme za procenu vaše selidbe. Ova usluga je besplatna i ni u kom  slučaju vas ne obavezuje da koristite naše usluge.

2. IZBOR USLUGE PAKOVANJA

Na vama je da se opredelite za vrstu pakovanja koje pruža naša agencija za selidbe. Naša preporuka je da se kompjuterski stolovi, garnitura za sedenje, police za registratore itd zaštite sa streč folijom – snažna plastika koja u potpunosti pokriva vaše stvari štiteći ih od prljavštine i oštećenja. Ostale stvari moraju biti profesionalno zapakovane u kutije za selidbe, jasno obeležene imenom i po potrebi bojom. Najbolje bi bilo da svako do zaposlenih spakuje stvari koje ce im odmah trebati, kao što su na primer ugovori, predmeti koji se trenutno obrađuju itd., i te kutije treba posebno obeležiti.

3. ZAŠTITA RAČUNARSKE OPREME

Računari su uvek važan i skup deo vaše kancelarije stoga je neophodno da se profesionalno spakuju. Ukoliko nemate osobu koja će rastaviti i povezati vaše računare, mi ćemo to uraditi za vas. 

4. UTOVAR

Nakon što su vaše stvari profesionalno spakovane i popisane, vrši se utovar u transportno vozilo ( kombi ili kamion). Za slaganje vaših stvari u transportno vozilo uvek je zadužen tim lider – osoba sa višegodišnjim iskustvom i velikim brojem odrađenih selidbi. Time je zaštita vaših stvari podignuta na najviši mogući nivo pa je verovatnoća da dodje do nekog oštećenja skoro nemoguća.

5. KOMBI I KAMIONSKI PREVOZ

Prevoz selidbenih stvari obavlja se kombijem ili kamionom. Po potrebi možemo obezbediti veće/manje vozilo. Detaljnije o prevozu vaših stvari, možete pogledati na stranici transport.

6. OTPAKIVANJE

Kutije se otvaraju i sadžaj se vadi i postavlja na mesto koje vi želite. Nameštaj, vaša umetnička dela, ogledala itd. se takođe otpakuju i naša preporuka je da to prepustite nama, da ne bi došlo do eventualnog oštećenja. Nakon otpakivanja, naš tim će uredno pokupiti sve prazne kutije i ostatak iskorišćenog materijala za pakovanje.

Drugi o nama

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346