Selidba bez angažovanja agencije?

Želite sami da obavite sellidbu bez angažovanja agencije za selidbe? U nastavku teksta daćemo vam nekoliko korisnih saveta, kako bi selidba prošla bez stresa i nervoze.

  • Odredite što ranije tačan datum za selidbu. Promene su teške za sve a pogotovo ako imate decu, stoga im pokušajte što više olakšati prilagođavanje novoj sredini. Pokažite im nekoliko puta vaš novi stan i uputite ih u razloge selidbe. Još saveta u vezi selidbe sa decom pričitajte ovde.
  • Učinite dobro delo i poklonite višak nameštaja, stare odeće, obuće i sve ono što vam ne treba u vašem novom domu. Rešićete se nepotrebnih stvari a ujedno i učiniti mnogo za one kojima je pomoć uvek potrebna.
  • Selidba bez angažovanja agencije?
  • Ukoliko ste zaposleni, obavestite vašeg poslodavca da se uskoro selite i uzmite dan, dva slobodno. Zamolite vaše prijatelje i komšije da vam pomognu oko selidbe,obavestite ih što ranije kako bi mogli da isplaniraju svoje vreme i da vam pomognu.
  • Kada je u pitanju pakovanje vaših stvari, vrlo je važno da na dno kutije stavljate teže stvari. Kutije koje su već opterećene teškim stvarima, a u njima ima još uvek mesta, popunite ih peškirima, jastucima ili drugim laganim stvarima. Nakon što ste kutiju upakovali, proverite njenu težinu. Kutija za selidbe ne bi trebala da bude teža od 15-20kg.
  • Kako bi znali u kojoj kutiji se šta nalazi , označite ih markerom. Na vrhu i sa strane napišite u koju prostoriju treba smestiti kutiju kao i šta se nalazi u njoj. Kutije koje sadrže lomljive stvari treba posebno obeležiti sa „lomljivo“ kako bi se sa njima još pažljivije rukavalo.
  • Obezbedite vozilo koje će transportovati vaše stvari. U zavisnosti od količini stvari za selidbu iznajmite kamion ili kombi za selidbu.
  • Kontaktirajte agenciju za selidbe i oni će vam preporučiti optimalno vozilo za selidbu.
  • Kutije manjih dimenzija koristite za pakovanje knjiga,cd i slične stvari težine do 25kg. Kutije većih dimenzija koristite za pakovanje odeće, posteljine itd. Dušeke i nameštaj treba umotati u streč foliju koja će ih zaštiti od prašine i oštećenja.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346