Firma za selidbe

Kažu da ne postoji čovek koji nije menjao mesto borava barem jednom u životu. Naravno, ima i onih srećnika koji nisu bili u prilici da iskuse sve "čari" selidbe, za koju postoji uvreženo mišljenje da je zapravo vrlo stresan događaj.

Ali, sve zavisi iz kog ugla posmatrate, te pod kojim uslovima se selite, odnosno da li menjate stan za veći ili, pak konačno preseljavate svoju firmu u prostor koji ste oduvek želeli. Sve su to vrlo bitni faktori koji itekako mogu da utiču na jačinu stresa prilikom selidbe.

Zato je potrebno preduzeti sve potrebne mere da biste poštedeli i sebe i svoju decu, ali i druge ukućane, odnosno zaposlene, da ovaj događaj dožive kao naročito stresan. A jedno od, sasvim sigurno najboljih rešenja jeste da na vreme pripremite plan za selidbu. Mada, mora se priznati da je najbitnije da angažujete profesionalnu firmu za selidbu, koja će vam maksimalno olakšati čitav postupak.

Firma za selidbe

Kako da znate da je firma za selidbe kvalitetna?

Da ne biste napravili loš izbor, odnosno da ne biste bili razočarani uslugom, bitno je da firma za selidbe koju odaberete bude kvalitetna. Ali se postavlja pitanje kako to da učinite kada njih na tržištu ima zaista mnogo.

Stvar je vrlo jednostavna, jer je potrebno samo pažljivo da osmotrite njihovu ponudu, kako biste znali da li oni mogu da ispune vaše zahteve, ali i očekivanja ili ne.
Najpre, obratite pažnju na to da li će vam ponuditi da dođu u vaš prostor kako bi izvršili procenu stvari koje treba preseliti. Imajte na umu da je ovo usluga koju nudi svaka firma za selidbe koja pristupa poslu profesionalno. Uz to, naglašavamo da najbolji u ovom poslu procenu vrše potpuno besplatno.

Zatim se raspitajte da li mogu da vam ponude i uslugu pakovanja, odnosno ako odlučite sami da to učinite, da li oni mogu da vam obezbede adekvatnu ambalažu. Jer, i to će vam ponuditi samo ona firma za selidbe koja definitivno spada u najbolje.

Vrlo bitan segment je i transport, to jest vrsta vozila koju mogu da vam ponude za selidbu, a posebno ukoliko su u pitanju selidbe u Beogradu. Naime, većina firmi vrši selidbe kamionima, a postoje i one koje nude selidbu specijalnim tapaciranim kombi vozilima, što u velikoj meri olakšava ovaj proces, naročito ako se selite u neku manju ulicu, gde teško može da se parkira kamion.

Sasvim sigurno je najvažniji detalj odabira odgovarajuće firme za selidbu i cena usluge. Ne zaboravite da se raspitate o detaljima, odnosno o tome šta je uračunato u cenu koju ćete dobiti nakon besplatne procene. Isto tako, imajte na umu i da je vrlo važno da iznesete sve zahteve, kako bi firma za selidbe koju ste kontaktirali, te njen tim koji je zadužen za izradu ponude, mogao da sve vaše zahteve uvrsti u predračun i tako vam omogući da dobijete jasnu sliku, na osnovu koje ćete i definitivno doneti odluku koju od kontaktiranih firmi ćete zaista i angažovati.

I na kraju, da napomenemo i to da nije najvažnija cena, ma koliko želeli da uštedite, što je i sasvim za očekivati. Zato i naglašavamo da ne bi trebalo primarno da se rukovodite ponuđenom cenom prilikom odabira, mada je svakako morate uzeti u obzir, već da odlučite na osnovu toga koja firma za selidbe u potpunosti može da izađe u susret svim vašim zahtevima, jer će vas upravo to i poštedeti čitavog stresa koji selidba može da izazove.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346