Da li angažovati agenciju za selidbe?

U ovom tekstu saznaćete kako najlakše obaviti selidbu i na koje stvari treba obratiti najviše pažnje – bilo da angažujete agenciju za selidbe ili sami organizujete selidbu.

Jedan od stresnijih događaja u životu je svakako selidba, kojoj se retko ko raduje. Vrlo je važno da selidbu isplanirate na vreme, kako ne bi nastupio haos i panika. Dakle, priprema selidbe je vrlo važna i treba voditi računa o sledećim faktorima nakon čega bi trebalo da odlučite da li ćete angažovati agenciju za selidbe ili ne:

Da li angažovati agenciju za selidbe
  • Količina stvari koje je potrebno preseliti – Dobro razmislite da li i koliko se možete angažovati oko selidbe i da li vam prijatelji, komšije i poznanici mogu pomoći.
  • Pakovanje za Selidbu – Vrlo je važno da vam stvari budu pravilno spakovane i zaštićene od oštećenja. Posebno treba voditi računa o slikama, osetljivom nameštaju, kuhinjskom posuđu.
  • Kutije za Pakovanje i Materijal za zaštitu Nameštaja su neophodni za svaku selidbu. Vrlo je važno da kutije budu kvalitetne i različitih dimenzija.
  • Opšti uslovi za selidbu – Da li se živite u kući ili stanu na visokom spratu? Da li možete da koristite lift pri selidbi i koja je veličina lifta? Da li posedujete teške stvari poput klavira,TA peći?
  • Finansijska sredstva – Koju količinu novca ste spremni da izdvojite za vašu selidbu. Više o ceni za uslugu selidbe možete pročitati na stranici cenovnik selidbe.

Vreme je za odluku:

  • Angažovanje agencije za selidbe – Celokupan posao oko selidbe prepuštate agenciji za selidbe. Oni će voditi računa o pakovnju i zaštiti nameštaja, potrebnom materijalu za pakovanje,broju radnika za selidbu, vozilu za transport itd. Na vama je samo da odaberete profesionalnu agenciju za selidbe koja će zadovoljiti potrebe.
  • Preseljenje u sopstvenoj režiji – Ukoliko ne raspolažete sa dovoljno novca i imate vremena i živaca da se angažujete oko selidbe, a pritom su i prijatelji spremni da vam pomognu onda ste spremni da selidbu organizujete bez angažovanja agencije za selidbe.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346