Selidbe Klavira, Kasa, Sefova, TA Peci

Pritisnite bilo koju dirku na klaviru i dobićete jedinstven zvuk. Pokušajte da pomerite klavir i verovatno ćete dobiti momentalnu glavobolju. Klaviri mogu proizvesti divnu muziku , ali su veoma teški (čak i manji klaviri imaju preko 200kg), i njihovo pomeranje mora biti izvedeno od strane profesionalca..

PAKOVANJE KLAVIRA

Najvažnija stvar kod selidbe klavira je njegovo pakovanje odnosno zaštita. Ukratko to znači da klavir treba zapakovati minimalno u dva sloja, tako da je njegova površina zaštićena od eventualnog oštećenja. Više o materijalima za pakovanje možete pročitati ovde.

SELIDBE TERETA

Ukoliko prenosite predmet teži od 120 kg (klavir,sef, TA peć i slično.),a za koje je neophodan ručni utovar-istovar od strane profesionalaca, smatraju se posebnim(teškim) teretima. Utovar i istovar takvih predmeta se posedbno naplaćuje. Zbog što bolje organizacije posla i formiranja cene, obavezno je navesti sve predmete koji su teži od 120kg. Selidbe klavira i ostalih tereta naplaćuju se po proceni našeg menadžera, a na cenu utiče broj spratova na ili sa koje se predmet nosi, težina, i broj potrebnih radnika. Naš tim poseduje specijalna kolica, koja ce selidbu vašeg klavira, TA peći i drugih teških stvari znatno olakšati.

CENA SELIDBE KLAVIRA I DRUGIH SPECIJALNIH TERETA

Ne postoji cenovnik za selidbu klavira i drugih teških stvari, iz razloga što mnogi faktori imaju uticaj. Mi ćemo navesti najvažnije:

  • Okvirna težina predmeta u kilogramima
  • Broj potrebnih radnika
  • Lokacija A sa koje se predmet seli – sprat, veličina lifta, prilaz objektu
  • Lokacija B na koju se predmet seli – sprat, veličina lifta, prilaz objektu
  • Izbor zaštite vašeg predmeta – preporučuje se zaštita za klavir
  • Udaljenost od lokacije A do lokacije B
  • Nakon što od vas dobijemo ove podatke, moćicemo da vam damo tačnu cenu naše usluge.

Drugi o nama

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346