Skladištenje stvari Beograd

Vrlo često se događa da tokom selidbe odjednom shvatite da imate više stvari nego što ima mesta u vašem novom domu ili poslovnom prostoru. I tada počinje polako, ali sigurno da vas hvata panika, jer ne znate šta da radite. Nemate vremena da ih prodate, a svakako može da se dogodi da vam i zatrebaju u nekom trenutku... Podrazumeva se da ih nećete baciti, jer da ste to hteli da učinite, sasvim sigurno bi već bilo učinjeno. Uz to, postoje i drugačije situacije, a one podrazumevaju, recimo renoviranje stana ili poslovnog prostora, kada se takođe često dešava da imamo neprijatan susret sa viškom stvari, naravno da ni u tim situacijama ne možemo da izbacimo na ulicu stvari koje nam u tom trenutku smetaju.

Gotovo sigurno ste se i vi, kao i mnogi drugi ljudi koji su imali prilike da se nađu u jednoj od opisanih situacija puno puta upitali šta je najbolje tada uraditi i kako izbeći bacanje stvari koje su vam potrebne? I vrlo verovatno niste mogli da dođete tako lako do odgovora, a možda vam je palo napamet i da ih poklonite nekome ili, pak da zamolite nekog prijatelja ili rođaka da ih stavi u svoj podrum, kako bi ih pričuvao dok vi u svom novom stanu, odnosno poslovnom prostoru ne pronađete mesto za njih. Ali ovo definitivno nije najbolja opcija, jer je dobro poznato da su podrumi u mnogim zgradama puni vlage, pa se može dogoditi da vaše stvari budu tom prilikom i oštećene.

Skladištenje stvari Beograd


Ipak, čini se da je odgovor na postavljeno pitanje zapravo vrlo jednostavan. Radi se o tome da svim klijentima koji su iskusili pomenute situacije stoji na raspolaganju usluga koja podrazumeva skladištenje stvari u Beogradu. A evo o čemu se zapravo radi... U našem magacinskom prostoru, koji se nalazi u beogradskom naselju Altina se nalazi naše skladište, odnosno magacin u kome vršimo uslugu skladištenja za sve klijente kojima je to potrebno. Podrazumeva se da je naš magacin apsolutno čist i da u njemu ne postoji vlaga, a obezbeđen je od krađe, te je pod neprekidnim daljinskim video nadzorom, tako da nemate nikakvog razloga za brigu o bezbednosti skladištenih stvari.


Pored usluge koja se odnosi na skladištenje stvari u Beogradu, svim klijentima kojima je to potrebno, možemo da ponudimo i uslugu koja podrazumeva angažovanje radnika naše agencije za pakovanje, odnosno selidbu tih stvari. Naravno, imate mogućnost i da samostalno upakujete i dovezete stvari koje želite da smestite u naš magacin, stim što je neophodno da pre toga kontaktirate predstavnika naše agencije, kako biste se dogovorili oko svih potrebnih detalja, te dobili podatke o ceni skladištenja, odnosno vremenu kada biste mogli da dovezete stvari. Tom prilikom ćemo vam dati i tačnu adresu magacina, odnosno objasniti kako je najbolje da stignete do nas.


Što se tiče cene za skladištenje stvari, ona se formira po metru kubnom i kreće se od 6 evra po jediničnoj meri. Preuzimanje stvari koje ste predali na čuvanje i skladištenje može da bude izvršeno apsolutno svakog dana u nedelji. Dovoljno je samo da nas kontaktirate i obavestite da želite da preuzmete vaše stvari ili, pak da vam ih dostavimo mi na određenu adresu.
Mi smo tu da vam olakšamo čitav proces selidbe! Budite potpuno slobodni da nas kontaktirate kako bismo Vam pružili nephodne informacije.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346