Agencija za Preseljenje

Verovatno ste i vi do sada puno puta čuli za podatak da je jedan od najstresnih događaja u životu gotovo svakog pojedinca upravo preseljenje i to odmah iza gubitka člana porodice, odnosno razvoda i gubitka zaposlenja.

Samim tim ovom događaju treba posvetiti posebnu pažnju i nastojati da kroz selidbu i vi i svi vaši ukućani (a naročito ako imate decu mlađeg uzrasta) prođete što bezbolnije. Postavlja se samo pitanje kako to možete učiniti na vrlo jednostavan način.

Agencija za Preseljenje

Kako izbeći stres koji izaziva selidba?

Odgovor je, zapravo prilično jednostavan, jer srećom u savremenom svetu u kome živimo, ima puno mogućnosti da se izbegnu svi oni stresovi koje selidba neminovno nosi sa sobom.
Prvo, a ujedno i odnosno pravilo jeste da sagledate sve segmente selidbe, a u smislu koliko stvari imate, da li za sve ima dovoljno mesta u novom prostoru u koji se preseljavate, da li možete sami da organizujete prevoz, te da pronađete ko će vam pomoći u preseljenju.

Imajte na umu da je uvek bolje da taj posao prepustite stručnjacima, a ne da sami organizujete selidbu, jer se vrlo lako može dogoditi da vas rodbina ili prijatelji u poslednjem trenutku razočaraju, odnosno da pokušaju da pomere termin za selidbu koji ste dogovorili, a čime će uspeti da izazovu nepotreban stres i vama i članovima vaše porodice.

Kako pronaći odgovarajuću agenciju za preseljenje?

Ako ste već doneli odluku da selidbu prepustite profesionalcima, onda je svakako dobro da se blagovremeno raspitate i o tome koja firma za selidbe je najbolja, odnosno da pokušate to da saznate ili preko prijatelja i poslovnih partnera ili da jednostavno počnete da pretražujete internet i potražite onu kompaniju koja u potpunosti ispunjava vaša očekivanja, kako po pitanju cene, tako i po pitanju usluga koje nude.

Ipak, najvažnije da agencija za preseljenje bude proverena, te posebno obratite pažnju na njihovu internet prezentaciju, odnosno na sve one usluge koje nudi svojim klijentima. Tako, recimo agencija za preseljenje koja je na odličnom glasu, te poslu pristupa maksimalno profesionalno, svakako će vam ponuditi i opciju da izvrši besplatno procenu selidbe u vašem slučaju. To znači da će oni u zakazanom terminu doći u vaš stan ili kuću, odnosno poslovni prostor, kako bi vizuelno procenili količinu stvari i na osnovu toga preporučili koji način transporta je najbolji, a u vrlo kratkom roku će vam ponudi i cenu.

U principu, cena varira od vaših zahteva, jer ukoliko očekujete da vam agencija za preseljenje izvrši i pakovanje stvari, odnosno da uradi takozvanu selidbu "ključ u ruke", onda će cena svakako biti viša, nego kada je u pitanju selidba na klasičan način.

Trebalo bi da znate i to da cena ne utiče na kvalitet selidbe, tako da ne mora da znači ako neka agencija za preseljenje ima naročito visoku cenu da ćete biti naročito zadovoljni njihovom uslugom. Isto tako ne znači ni da ako je cena naročito niska nećete biti zadovoljni pruženom uslugom.
Svakako je najvažnije da odaberete onu ponudu koja vam u potpunosti odgovara, a vi kao klijent imate pravo i da pozovete nekoliko agencija za preseljenje koje će izvršiti besplatnu procenu selidbe.

Besplatna procena selidbe

Preporuka je da se zahtev za besplatnu procenu selidbe (online, telefonska) izvrši najmanje 5 dana pre selidbe (a poželjno je i ranije), kako bi bili u mogućnosti da Vam izađemo u susret sa željenim terminom
online procena
Popunite online formular i naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku
telefonska procena
Pozovite nas
Ponedeljak - Nedelja 08-21h
+381 63 81 36 346